Stop The Cyberbullying, Create a Butterfly Effect(Siber Zorbalığı Durdur Kelebek Etkisi Yarat) eTwinning Projesi Logo Yarışma Anketi

Stop The Cyberbullying, Create a Butterfly Effect  Siber Zorbalığı Durdur Kelebek Etkisi Yarat eTwinning Projesi okuliçi logo yarışma anketi yapıldı. Web 2.0 araçları kullanılarak yapılan anket okul paydaşlarına gönderilerek katılımları sağlandı. Yapılan anket sonucunda okul proje logomuzu seçtik. Okulumuzda seçilen logo, yurtiçi ve yurtdışı proje ortaklarımız arasında yapılacak olan proje logo belirleme anketine katılacaktır ve seçilen logo proje gelen logosu olacaktır.

Stop The Cyberbullying, Create a Butterfly Effect eTwinning Project in-school logo competition survey was conducted. The survey, conducted using Web 2.0 tools, was sent to school stakeholders and their participation was ensured. As a result of the survey, we chose our school project logo. The logo selected at our school will participate in the project logo determination survey to be held among our domestic and international project partners and the selected logo will be the project's incoming logo.

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 07.01.2024 10:58 - Görüntülenme: 85