Ortak Dijital Takvim - Collaborative Digital Calendar

Siber Zorbalığı Durdur, Kelebek Etkisi Yarat eTwinning Projesi kapsamında Türk ve İtalyan ortaklarımızla beraber interaktif ve eşzamanlı olarak web 2.0 aracı Canva üzerinden ortak dijital takvim tasarladık ve ve farklı bir web 2.0 aracı fliphtml5 ile dijital ortama aktardık. eTwinner öğrencilerimiz farklı web 2.0 araçlarını öğrendiler ve tasarladılar, ayrıca web 2.0 aracı kullanma becerilerini geliştirdiler.

Within the scope of the Stop The Cyberbullying, Create A Butterfly Effect eTwinning project, we designed a collaborative digital calendar with our Turkish and Italian partners, interactively and simultaneously, via the Web 2.0 tool Canva and we digitized it with a different web 2.0 tool fliphtml5. Our eTwinner students learned and designed different web 2.0 tools, and also improved their skills in using web 2.0 tools.

Ortak Dijital Takvim için QR Kodu okutunuz - Scan the QR Code for the Collaborative Digital Calendar

11-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 11.05.2024 12:35 - Görüntülenme: 58