Matematiğin Oyunlu Yolculuğu İlk Tanışma Toplantısı

Her öğrenci oynadığı bir oyunda veya yaptığı bir etkinlikte matematik ile karşılaşmaktadır. Öğrenciler, oyun ve somut materyaller içeren etkinliklerle matematiği daha iyi anlayarak öğrenirler. Projede, farklı oyun ve etkinliklerin içine matematiği gizleyerek öğrencilerin daha iyi öğrenmeler gerçekleştirmesini sağlayacağız. Böylece konular daha çok pekiştirilip, öğrencilerin özgüveni de artacaktır.

Okulumuzun dahil olduğu e Twinning projesi ilk tanışma toplantısını 26.11.2021 tarihinde gerçekleştirdik. Okulumuzdan Matematik Öğretmenlerimizden Berna KÖKSAL'ın proje ortaklığını yürüttüğü toplantı katılımında, on öğretmen, dokuz okul ile projemiz ile ilgili Amaçlar, hedefler ve sonuçları hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Proje ile ilgili aralık ayı görev dağılımı yapıldı.

24-12-2021

Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 24.12.2021 14:36 - Görüntülenme: 190