Ortak Dijital Takvim - Collaborative Digital Calendar

eTwinner öğrencilerimiz, öğretmenleri Atıf KARATAY danışmanlığında proje kapsamında Türkiye ve İtalya'daki diğer partnerle ortak çalışmamız olan dijital takvimi tasarlamaya başladılar. Projenin yaygınlaşmasına katkı sağladılar. Siber zorbalık konusuna okulda dikkat çektiler. Web 2.0 araçlarını kullanarak bilgisayar becerilerini geliştirdiler.

Our eTwinner students, under the supervision of their teacher Atıf KARATAY, started to design the digital calendar, which we collaborated with other partners in Turkey and Italy within the scope of the project. They contributed to the dissemination of the project. They drew attention to the issue of cyberbullying at school. They improved their computer skills using Web 2.0 tools.

22-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 14.05.2024 21:36 - Görüntülenme: 61