Have Fun with Coding - Öğrencilerimiz Scratch Oyunlarımız için Soru Hazırladı. (Ortak Ürün)

Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri Scratch Oyunlarımız (Ortak Ürün) için sorular hazırladılar. Projemizde yer alan 11 okulumuzun öğrencileri Scratch ile ilgili 3 soru hazırladı. 12. Okulumuz "Eyüp Kılıçaslan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri" sorularıyla wordwall web 2 aracını kullanarak 3 oyun hazırladı. Oyunlarımızın her birinde 11 okulumuzdan sorular var. Öğrencilerimiz oyun oynamaktan da keyif aldılar. Oluşturulan oyunlara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

/

Mustafa Kemal Secondary School students prepared questions for the Our Scratch Games (Common Product). The students of our 11 schools in our project prepared 3 questions about Scratch. 12. Our school prepared 3 games using the wordwall web 2 tool using the questions "Eyüp Kılıçaslan İmam Hatip Secondary School Students". Each of our games has questions from our 11 schools. Our students also enjoyed playing games. You can access the games created by clicking the links below.

Yayın: 03.04.2022 - Güncelleme: 03.04.2022 13:56 - Görüntülenme: 238