Eyl

Okul müdürümüz tarafından yabancı uyruklu suriyeli öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıldı.

Ağu

2021-2022 eğitim öğretim yılı DYK kurslarımıza öğrenci başvuruları 30 Ağustos 2021 tarihinde sone erecektir. Lütfen kayıt yaptırmayı unutmayınız.

Ağu

2021-2022egitim öğretim yılına hazırlıklarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Okulumuzun tüm birimleri öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sagligi için belirli periyotlarla dezenfekte ediliyor. Mustafa Kemal Ortaokulu yeni eğitim öğretim yılında covid 19 salgınına karşı tüm önlemleri alarak giriyor..

Tem

Okulumuzda 01.07.2021 Çarşamba günü 8.Sınıflara yönelik Mezuniyet töreni düzenlenmiştir. Mezun Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

ATIK KAĞIT VE KAĞIT TÜREV, MALZEMELERİNİZİ OKULUMUZA GETİRİN GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRALIM.

Haz

Okulumuzda düzenlenen, 10 Haziran 2021 günü açılışı yapılan 2 gün boyunca açık kalan Tübitak 4006 Bilim Fuarı Etkinlikerlimiz Yerel Basında yer aldı. Haberin içeriğine ve linkine aşağıda ulaşabilirsiniz.

TUBİTAK 4006 BILIM FUARI

TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projeleri kapsamında ortaokullar arasında Çarşamba'da ilk olarak Matematik, Fen Bilimleri, Değerler Eğitimi, Robotik Kodlama, Tasarım alanlarında proje çalışmalarımız 10 Haziran 2021 Perşembe günü Okulumuz bahçesinde 15 proje ile sergimiz açılmıştır.
Sergimiz açılışına İlçe Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM, İlçe Belediye Başkanımız Av.Halit DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR, İlçe Müftümüz Osman KARAGÖZ, Orta Mahalle Muhtarımız Fatih PARLADI, Okul Aile Birliği Başkanımız Hakan TÜRKER Okul Müdürleri, Okulumuz Velileri ve Öğrencilerimiz katılmışlardır.
Okul Müdürümüz Adem ZORLU, projede emeği geçen başta Öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere değerli velilerimize katılımlarından dolayı bizleri onurlandıran Çarşamba'mızın değerli protokolüne teşekkürlerimizi sunmaktadır.

10-11 Haziran Tübitak 4006 Bilim Fuarı

May

Ayrıntılı bilgilerin yer aldığı Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesine aşağıda linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZDEMİR ilçemiz öğretmenleri ve rehber öğretmenlerimiz ile tam kapanma sürecinde neler yapılacağına dair istişare toplantısı gerçekleştirdi..

Dünya çapında etkili olan kovid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştiremediğimiz bayram kutlamalarımızı 26 Nisan 2021 Pazartesi günü okulumuzda gerçekleştirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımızda "23 Nisan" konulu şiir yarışmasına katılan ve dereceye giren üç öğrencimize Okul Müdürümüz Sayın Adem ZORLU hediyelerini takdim ettiler.

SAYIN VELİMİZ;
GÖNDERDİĞİMİZ SINAV TAKVİMİNE GÖRE ÖĞRENCİNİZ OKULA GELEREK YÜZ YÜZE SINAVA GİRMEK ZORUNDADIR.

ÖĞRENCİNİZİ OKULA GÖNDERİRKEN HES KODU İLE BİRLİKTE GÖNDERİNİZ.

ÖĞRENCİMİZİN YANINDA YEDEK MASKESİ VE DEZENFEKTANI MUTLAKA OLMALIDIR.

ÖĞRENCİMİZDE VE/VEYA AİLEDE COVİD-19 İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR BELİRTİ VARSA OKUL İDARESİNE MUTLAKA BİLGİ VERİNİZ.

İzmirli hayırsever 8 ev hanımı "Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız" grubu olarak Okulumuz Mustafa Kemal Ortaokulu'nun "Hiç Kimse Üşümesin" projesi gereği 150 aileye giyecek yardımında bulunmuşlardır. Yardımların dağıtımı öncesinde Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanımız Sayın Av. Halit Doğan, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özdemir okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Mustafa Kemal Ortaokulu ailesi olarak  saygı ve teşekkürlerimizi arz ederiz.

Okul Müdürümüz Adem Zorlu'nun öğrencisi olan ve Bolu'da bir beyaz eşya fabrikasında uzman görevli olarak çalışmakta olan Samsunspor Sevdalısı Ali FİDİ okulumuzu ziyaret ederek başarılı öğrencilere Samsunspor forması hediye etmiştir. Vefakar öğrencimizi bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü