T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / ÇARŞAMBA - Mustafa Kemal Ortaokulu

Okulumuzda Düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı Samsun Basınında


Okulumuzda düzenlenen, 10 Haziran 2021 günü açılışı yapılan 2 gün boyunca açık kalan Tübitak 4006 Bilim Fuarı Etkinlikerlimiz Yerel Basında yer aldı. Haberin içeriğine ve linkine aşağıda ulaşabilirsiniz.

Çarşamba'da TÜBİTAK 4006 Projesi Büyük Bir İlgi Gördü.

Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu 2020 ve 2021 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında, 15 Eser ile okul bahçesinde sergisini ilçe halkının beğenisine açtı. 13-06-2021    

 

 

GÜNDEM

Sadece Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu'nda kabul edilen TÜBİTAK 4006 Projesi Bilim Fuarındaki eserler Matematik, Fen Bilimleri, Tarım, Değerler Eğitimi ve Robotik Kodlama alanlarında yapılmıştır. 10 Haziran 2021 günü açılışı yapılan sergi 2 gün açık kalacak. Öğrencilerin ve pandemi kurallarına uyularak velilerin ziyaretine açılan Bilim fuarı sergisinin açılışına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE koordinatörleri Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz, Orta Mahalle Muhtarı Fatih Parladı'nın yanı sıra öğrenci velileri projede görevli olan öğrencilerin aileleri katıldı.

 

'PANDEMİ KURALLARINA UYARAK SERGİMİZİ AÇTIK'
Okul olarak büyük bir projenin altına imza attıklarını vurgulayan Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Adem Zorlu," Her yıl düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 projeleri için pandemi süreci olmasına rağmen müracaatımızı yaparak 15 projemiz TÜBİTAK tarafından kabul edildi. Ancak öğrencilerimiz okulda olmamalarına rağmen çevrimiçi de olsa danışman öğretmenlerimiz nezaretinde projelerini yaptılar. Emeklerinin heba olmaması için pandemi kurallarına uyarak sergimizi açtık. Ziyaretçiler tarafından oldukça beğeni kazandı. Sergimizin açılışında yanımızda olan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanımız Sayın Av. Halit Doğan her türlü maddi ve manevi desteği ile bizimle birlikte olan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Özdemir ve açılışta bizleri onurlandıran herkese teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.

Haber: Köksal ÖNER

 

HABER LİNKİ : https://www.samsunetikhaber3.com/mobil.php?islem=haber&id=19583

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 21:17 - Görüntülenme: 252
  Beğen | 1  kişi beğendi