SAMSUN / ÇARŞAMBA - Mustafa Kemal Ortaokulu

Kas

Okulumuza öğretmenler günü pastası göndererek bizleri mutlu eden Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne nazik davranislari için teşekkür ederiz. Pasta eşliğine okul müdürümüz Sayın Adem ZORLU öğretemenlerimiz için hazırladığı hedİyelerini taktim ettiler. Öğrencilerimiz ile düzenlenen törenle öğretmenler gününü kutladık ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile okul sonrası öğretmenler günü yemeği yenildi. Aydınlığın sembolü olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarız.

Kas

Gülören YİBO öğretmenlerimiz mesleğinde 30 yılı aşkın süre görev yapan Okul Müdürümüz Adem ZORLU'yu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Kas

24 Kasım 2022 Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Çarşamba tarihi köprüde resim sergisinde okulumuzu resim öğretmenimiz Zahide Civelek nezdinde 4 resimle temsil ettik.

Kas

Okulumuzda görsel sanatlar kulübü olarak düzenlediğimiz Cumhuriyet konulu yarismada ilk üçe giren öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürümüz Adem ZORLU tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Çarşamba Bilim Parkını ziyaret eden öğrencilerimiz TRT Haber ile röportaj yaptı.

Kas

Cumhuriyet konulu resim yarismamizin 1.si ELİF ADA TANRIVER. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Kıbrıs Gazisi olan Çarşamba Gazi Mahallesi muhtarı Sayın Mustafa TOSUN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle sınıfta buluşarak tarihin canlı tanığı olduğu Kıbrıs Barış Harekatı ve yaşananlar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Tüm Kıbrıs Barış Harekatı Şehit ve Gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Ekm

25 Ekim bu gün parçalı güneş tutulması gerçekleşti.Güneş tutulması tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından coşkuyla izlendi.Güneş filtreleri eşliğinde öğrencilerimiz tutulmayı gözlemledi.

GÖRSEL SANATLAR KLÜBÜ HAFTANIN RESSAMI BERRA BUĞLEM KARACA

Ekm

Okul müdürümüz Adem Zorlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özdemir, İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Halil Kanat Evde eğitim gören 7 sınıf öğrencimiz Murat Talha Karabaş ı evinde   ziyaret ettiler. Öğrencimize sağlık ve başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz velilerine Halk Eğitim Merkezinde En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Kapsamında Samsun Narkotik Şube Ekiplerininde katkısıyla bağımlılıkla müdacele ve farkındalık semineri verilmiştir.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Gelir Gider Tablosu hazırlanarak okulumuz ilan panosuna asılmıştır.

Ekm

Düzenlenen okul aile birliği toplantısında alınan kararlar doğrultusunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı tahmini bütçesi hazırlandı ve okul ilan panosuna asıldı.