May

Okulumuz öğrencilerinden Efsanur Olfaz Sıfır atık temalı resim yarışmasında ilçe 1.si olmustur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

İlimizde Büyük Şehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Samsun Gençlik Hareketi Projesi kapsamında 19 öğrencimiz Samsun ili gezisine okulumuzca gönderilmiştir. Öğrencilerimiz Omü Planetaryum, Samsun Limanı, Samsun'um -1 Gemisi, Panaroma Samsun Dijital Gösterim Merkezi, Samsun Kent Müzesi, Samsun Cerrahi Aletler Müzesi, Tütün iskelesi, Onur Anıtı, Bandırma Vapuru Müzesi alanlarını ziyaret ederek ilimiz hakkında bilgiler edinmişlerdir.

May

Okulumuzda düzenlenen tören programı ile Trafik Haftasını kutladık.

2023 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuzda gerçekleştirildi.

Öğrencimiz Elif Ada Tanriver 'den Portreler

5. ve 6. Sınıf kolaj çalışmalarımız kulüp panosunda

Öğrencimiz Efsanur Olfaz'ın çalışmaları kulup etkinliği

This school has been awarded with the eSafety Label

Bu okul eSafety Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

E Güvenlik Kapsamında Yaptığımız Çalışmalar Sonucu Okulumuz eSafety Label Almaya Hak Kazanmıştır.

A Blok ile B Blok arasındaki kalorifer boru hattı yeniden tamiratı yapılarak 2. kanaat dönemine daha sağlıklı bir şekilde girilecektir. Yapılan çalışmalardan dolayı Çarşamba belediyemize şükranlarımızı arz ederiz.

1. Dönem Karne Törenimiz ve Başarılı Öğrencilerimizin Ödüllendirilmesi

40 yılı aşkın süredir Eğitim-Öğretime verdiği katkılardan sonra Emekli olacak olan Sayın Müdürümüz Adem ZORLU'ya veda için düzenlediğimiz yemek programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR'inde katılımıyla gerçekleştirdik. Mustafa Kemal Ortaokul Ailesi olarak kendisine ailesi ve sevdikleri ile sağlıklı, mutlu, huzurlu bir emeklilik hayatı diliyoruz.

Samsun'da yapılan Muay Thai yarışmasında Okulumuz öğrencilerinden Yıldız Grubu Samsun il birincisi 8-b sınıfından Gamze Kök Yıldız Grubu Samsun İl ikincisi 8-a sınıfından Sümeyye Kurt Minikler grubundan Samsun İl ikincisi 6-a sınıfından Merve Arslan olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz Okul müdürümüz Adem Zorlu tarafından ödüllendirilmiştir.

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Mustafa Kemal Çelik okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Değerli komutanımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Ara

Okulumuz 6.ve 7.sınıf öğrencilerine Müzede Bir Gün projesi kapsamında İlimizdeki müzeler gezdirildi.26 Kasım 2022 tarihinde Samsun Kent Müzesi,Gazi Müzesi,Panaroma dijital gösterim müzesi,Onur anıtı ve Balmumu heykelleri olarak gerçekleştirildi.Projeye Hilmiye Sönmez ve Fatma Balcıoğlu öğretmenlerimiz eşliğinde katılan 45 öğrencimiz gezinin ardından katılım belgeleri almışlardır.

Ara

Okulumuzun ilk ismi olan Kurtuluş ilkokulundan ilk mezunları arasında bulunan 1933 doğumlu Memduh Yurtseven okulumuzu ziyaret etti.

90 yaşındaki okulumuzun ilk öğrencisini okuduğu sınıf sırasında ağırladık. Refakatında gelen saygıdeğer kızlarına ve değerli büyüğümüz Memduh amcamıza hayırlı ömürler temenni ederiz.