eTwinning Projesi Psikolojik Danışman Uzman Daveti - Psychological Counselor Expert Invitation

Siber Zorbalığı Durdur, Kelebek Etkisi Yarat eTwinning Projesi kapsamında okulumuza ilçemizdeki Fatih Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Suat KURT'u davet ettik. Proje kapsamında Psikolojik Danışman Suat KURT, okulumuzdaki öğrencilere siber zorbalık ile ilgili seminer verdi. Siber zorbalık nedir, siber zorbalık nerelerde gerçekleşir, siber zorbalık davranışları, siber zorbalık davranışlarında roller, siber zorbanın özellikleri, siber mağdurların özellikleri, siber zorbalık davranışlarının nedenleri, siber zorbalığın etkileri, siber zorbalığa karşı öğrenciler neler yapmalıdır vb başlıkları hakkında konuşma yaptı. Psikolojik Danışman Suat KURT'a davetimizi kabul ettiği ve seminer için teşekkür ederiz.

Within the scope of the Stop Cyberbullying, Create a Butterfly Effect eTwinning Project, we invited Suat KURT, the Psychological Counselor of Fatih Secondary School in our district, to our school. Within the scope of the project, Psychological Counselor Suat KURT gave a seminar about cyber bullying to the students in our school. He talked about what is cyberbullying, where does cyberbullying take place, cyberbullying behaviors, roles in cyberbullying behaviors, characteristics of cyberbullies, characteristics of cybervictims, causes of cyberbullying behaviors, effects of cyberbullying, what students should do against cyberbullying, etc. We would like to thank Psychological Counselor Suat KURT for accepting our invitation and for the seminar.

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 13:16 - Görüntülenme: 164