Etwinning Projesi Avukat Uzman Daveti - Lawyer Expert Invitation

Siber Zorbalığı Durdur, Kelebek Etkisi Yarat eTwinning Projesi kapsamında ilçemiz avukatlarından Oğuzhan AKBULUT'u okulumuza davet ettik. Proje kapsamında Avukat Oğuzhan AKBULUT, okulumuzdaki öğrencilere siber zorbalığın yasal süreçleri ile ilgili seminer verdi. Siber zorbalığın kanunlardaki tanımı, siber mağdurların hakları, siber zorbalara verilen yasal cezalar vb. başlıklar hakkında öğrencilere konuşma yaptı. Avukat Oğuzhan AKBULUT'a davetimizi kabul ettiği ve seminer için teşekkür ederiz.

We invited Oğuzhan AKBULUT, one of our district's lawyers, to our school within the scope of the Stop Cyberbullying, Create a Butterfly Effect eTwinning Project. Within the scope of the project, Lawyer Oğuzhan AKBULUT gave a seminar to the students at our school about the legal processes of cyber bullying. Definition of cyber bullying in the law, rights of cyber victims, legal penalties given to cyber bullies, etc. He gave a speech to the students about the topics. We would like to thank lawyer Oğuzhan AKBULUT for accepting our invitation and for the seminar.

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 13:14 - Görüntülenme: 156